Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

Άρχισαν τα όργανα...

Πρώτη αγωνιστική:
Στον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ο διαιτητής του αγώνα μετά από υπόδειξη του επόπτη δίνει πέναλτι εφεύρεση στην ΑΕΚ. Σε κανένα ριπλεί και από καμμιά κάμερα δεν φαίνεται ούτε κάποια υπόνοια για πέναλτι. Ένα λάθος που στην ουσία κλείδωσε την νίκη για την ομάδα της ΑΕΚ.
Στον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτι σε βουτιά του Ντιόγκο(κάτι που όπως έδειξε και σε άλλους αγώνες συνιθίζει να κάνει). Ένα ακόμη λάθος για την αγωνιστική αυτή, κάτι που δίνει τους τρεις βαθμούς στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Δεύτερη αγωνιστική:
Στον αγώνα ΞΑΝΘΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ο διαιτητής κλείνει καθαρά τα μάτια σε χέρι-πέναλτι του Αβραάμ Παπαδόπουλου και αρνείται να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον σκόρερ του Ολυμπιακού Ντιόγκο (ένα λεπτό πριν την επίτευξη του γκολ). Αποτέλεσμα και πάλι ο Ολυμπιακός να πάρει το τρίποντο της νίκης με την βοήθεια της διαιτησίας.
Στον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ o διαιτητής κλείνει τα μάτια σε δύο καθαρά πέναλτι που είχε ο Παναθηναϊκός. Ευτυχώς αυτά τα λάθη(;) δεν κόστισαν.

Συμπέρασμα: Είναι φανερό ότι και φέτος γίνεται προσπάθεια από τους γνωστούς για να αλλοιωθεί ο βαθμολογικός πίνακας έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Ίσως τους τρομάζει το νέο διοικητικό καθεστώς του Παναθηναϊκού και προσπαθούν με αυτό τον τρόπο να στείλουν τα δικά τους μηνύματα.
Επιβάλλεται και φέτος η διοίκηση της ομάδας να αντιδράση σε αυτά και να μην επιτρέψει σε κανένα να βλάψει τον Παναθηναϊκό. Η νέα διοίκηση εξάλλου υποσχέθηκε ότι θα σταματήσει αυτή η κατάσταση που δημιούργησαν οι παράγκες του Σωκράτη και του Γκαγκάτση. Επιβάλλεται να την σταματήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: