Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Χάθηκε μοναδική ευκαιρία

Χθες η ομάδα μας έχασε μοναδική ευκαίρια να πάρει την νίκη και ταυτόχρονα να αποδείξει πολλά τόσο στους φίλους όσο και στους αντιπάλους της. Το τελικό 0-0 δυστυχώς αφήνει τρισευτυχισμένο τον Ολυμπιακό και την πικρή γεύση στην ομάδα μας ότι άξιζε κάτι παραπάνω. Έχασε την ευκαιρία να πατήσει τον Ολυμπιακό και να τους κόψει επιτέλους τον προκλητικό τους βήχα.

Πριν αρχίσει το ματς
Ο Ολυμπιακός έδειξε τις προθέσεις του να πυροδοτήσει ένταση στο ματς ούτως ώστε να υπάρχει ένταση και να διακόπτεται συνεχώς το ματς ούτως ώστε να εξυπηρετηθεί και να λήξει ο αγώνας ισόπαλος. Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός προκλητικός υπάλληλος της ΠΑΕ Ολυμπιακού άρχισε να βρίζει και να απειλεί Θεούς και δαίμονες κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Κατά την διάρκεια του αγώνα
Ο Παναθηναϊκός θέλησε να επικρατήσει στον αγώνα με συνταγή Βρέμης και ο Ολυμπιακός χρησιμοποιούσε όλα τα μέσα που διέθετε για να κρατήσει το 0-0. Η πρώτη φάση έγινε από ένα σουτ του Γκάμπριελ που απόκρουσε ο Νικοπολίδης. Την σκυτάλη από τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού πήρε ο διαιτητής του ματς που έκλεισε τα μάτια σε καθαρή ανατροπή του Μάντζιου στο 21'. Είναι το 8ο καθαρό πέναλτυ σε 9 αγωνιστικές που δεν δίνεται φέτος στον Παναθηναϊκό. Το υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο κύλησε με τον Παναθηναϊκό να έχει τον έλεγχο της κυκλοφορίας της μπάλας αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την άμυνα του Ολυμπιακού που είχε όλους τους παίκτες του να αμύνονται. Στην επανάληψη ο Δαλούκας συνέχισε το έργο του και δεν έδειξε την δεύτερη κίτρινη στον Αβραάμ Παπαδόπουλο για τράβηγμα πάνω στον Μάντζιο. Αλλά την στιγμή που η ομάδα βρήκε ρυθμό (όσο ρυθμό επέτρεψε ο Δαλούκας να έχει) μια αναίτια φωτιά που άναψε εκτός αγωνιστικού χώρου από τους οπαδούς έφερε την επτάλεπτη διακοπή του αγώνα με αποτέλεσμα η ομάδα μετά την επανέναρξη του ματς να μην μπορεί να βρει ξανά ρυθμό. Το τέλος του αγώνα είχε ακόμη μια πρόκληση από τον διαιτητή του αγώνα που ήθελε να προστατεύσει τον Ολυμπιακό. Ενώ ο αγώνας είχε επτάλεπτη διακοπή έδειξε μόλις 6 λεπτά καθυστερήσεων!!!

Το τέλος του αγώνα
Με την λήξη του παιχνιδιού είχαμε τους παίκτες του Ολυμπιακού να πανηγυρίζουν σαν τρελοί για την επιτυχία τους αυτή και να κάνουν θριαμβευτικές δηλώσεις για το αποτέλεσμα του αγώνα. Ο γνωστός Σάββας συνέχισε ξανά το θέατρο του παραλόγου συνεχίζοντας να προκαλεί. Το τέλος του αγώνα φέρει την ομάδα μας και πάλι απογοητευμένη από την ατυχία της αλλά και από την συμπεριφορά του διαιτητή απέναντι μας.

Η συνέχεια
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πίσω από την κορυφή 5 βαθμούς και έτσι πρέπει να δείξει την ανάλογη σοβαρότητα που είχε την τελευταία βδομάδα για να μπορεί να διεκδικήσει τόσο το πρωτάθλημα όσο και την καλή πορεία στην Ευρώπη. Ο σοβαρός Παναθηναϊκός μπορεί όχι μόνο να καλύψει την διαφορά των 5 βαθμών αλλά και να διαπεράσει και τα διαιτητικά εμπόδια που έχουμε κάθε βδομάδα... Παρ' όλα αυτά για ακόμη μια φορά καλούμε την ΠΑΕ να προστατεύει την ομάδα από τα διαιτητικά χειρουργία και να μην επιτρέψει ξανά την εξύβριση της ομάδας μας από ανθρωπάκια όπως ο Σάββας Θεοδωρίδης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: