Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

Ανοιχτή επιστολή στην ΠΕΚ...

Αξιότιμοι κύριοι,

Στις 17.01.2008 η πρωτοβουλία σας(Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση) είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Η Κίνηση αυτή βρήκε άμεσα ανταπόκριση σε όλους τους υγιής οπαδούς της ομάδας, που αγωνιούσαν για την κατάντια του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και την μετριότητα αρκετών τμημάτων του ερασιτέχνη. Από τα άτομα που υπόγραψαν και στήριξαν την προσπάθεια σας στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση ήμουν και εγώ. Την στήριξα γιατί πίστεψα ότι η κίνηση σας υπήρξε καθαρά οπαδική και σκοπός σας ήταν αποκλειστικά η περαιτέρω γιγάντωση του Παναθηναϊκού μας. Κάποιες από τις προτάσεις σας είχαν αποτέλεσμα. Κάποιες άλλες δυστυχώς παραμένουν σε αδράνεια.

Με μεγάλη μας χαρά, είδαμε την πρόταση της ΠΕΚ για ένα πολυμετοχικό και ενιαίο ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό να έχει αποτέλεσμα και τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού κύριο Βαρδινογιάννη να δέχεται και άλλους μέτόχους στο σχήμα της ΠΑΕ. Έτσι παρά τα λάθη και κάποιες παραλείψεις που έγιναν από την νέα διοίκηση της ΠΑΕ, βλέπουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα να οδεύει με μεγάλες υποσχέσεις στον δεύτερο αιώνα της ζωής του. Μετά την είσοδο των μελών της Κίνησης σας στο νέο μοντέλο της ΠΑΕ παρατηρούμε την Κίνηση να έχει πλέον ένα κατά πολύ πιο υποβαθμισμένο ρόλο. Δυστυχώς κύριοι ο ρόλος σας δεν σταμάτησε με την είσοδο σας στο Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Ένας από τους στόχους της κίνησης σας ήταν το άνοιγμα του Αθλητικού Ομίλου σε νέα μέλη από όλες τις οικονομικές τάξεις. Η εγγραφή νέων μελών όμως παραμένει ισχυρά δύσκολη για άτομα που δεν έχουν την δική σας οικονομική άνεση παρά το γεγονός ότι το κόστος μειώθηκε από τα 300 ευρώ στα 150. Και όπως γνωρίζεται δύναμη του Παναθηναϊκού είναι τα εκατομμύρια των οπαδών του(αυτό υπήρξε και σε σχετικές ανακοινώσεις της Κίνησης σας) και για αυτό τον λόγο οι πύλες του Ερασιτέχνη πρέπει να είναι ανοικτές σε όλους τους οπαδούς του.

Άλλο ένα παράπονο μου προς την κίνηση σας είναι η μη πραγματοποίηση της υπόσχεσης σας για οικονομική ενίσχυση των ερασιτεχνικών τμημάτων του συλλόγου. Βλέπουμε αρκετά τμήματα της ομάδας να υποφέρουν από την έλλειψη χρημάτων και να αδυνατούν να είναι αντάξια του πλούσιου παρελθόντος τους και των 498 συνολικά τίτλων του Συλλόγου. Πιστεύουμε ότι η υπόσχεση σας είναι μέσα στον άμεσο μελλοντικό προγραμματισμό σας.

Σας ευχαριστώ.


Παρακαλούμε όπως υποστηρίξεται την Πρωτοβουλία της Παναθηναϊκής και Ελληνικής Φωνής και αποστείλεται την παραπάνω επιστολή στο http://www.panathinaikosmas.com/contact_us_new.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια: