Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

Από τη Λευκωσία...

Αναδημοσιεύω κείμενο που υπάρχει στην ιστοσελίδα των green web fans.

Επειδή πολλοί έχουν γράψει ότι είναι κρίμα που ξενέρωσαν οι Παναθηναϊκοί στην Κύπρο και επειδή είμαι ένας απ αυτούς θα σας καθησυχάσω.
Αυτοί που ξενέρωσαν ΝΑ ΠA ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ. ΈΤΣΙ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ. ΚΑΙ AΜΑ ΧΡΕΙAΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛIΓΗ ΒOHΘΕΙΑ, Αραούζου 7 ΛΕΥΚΩΣIΑ ΣΤΟ CLUB ΤΩΝ Mad να τους βοηθήσουμε εμείς.
Το ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ μπορεί να βγήκε στο ματς με τον Άγιαξ και στα μεγαλεία, αλλα για ΑΥΤΕΣ τις στιγμές βγήκε.
Για μας του συνδέσμου τις Λευκωσίας το γεγονός ότι 500 άτομα μαζί με τα αδέλφια του φορέα από Ελλάδα, ήταν στον σύνδεσμο 5 ώρες πριν από τον αγώνα και τα κάναμε όλα ΠΟΥΤAΝΑ με τα καπνογόνα την φωνή μας,με την αστυνομία να κλείνει τους δρόμους είναι από μονο του ανταμοιβή για τα 6 χρονια που περάσαμε στο club τις Λευκωσίας μέσα στα ΣΚΑΤΑ. ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΧΩΡΙΣ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΌΠΛΟ ΤΗΝ ΑΓAΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.
Η πρώτη Οκτωβρίου θα γιορτάζεται πλέον σαν ανάσταση στο club μας κάτω στην Λευκωσία. Δεν μπορώ να σας περιγράψω τη "συγκίνησή" μας.
Πήραμε δόση, θάρρος και κουράγιο για αλλα 6 χρονια και ας έρθουν και άλλες 100 ξεφτίλες σαν την χθεσινή.
ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ
Όσο για σας τους Αθηναίους που σνομπάρετε την ομάδα γιατί ο Sariegi είναι βλάκας και ο Γκούμας πανίβλακας και απειλείται με αποχή και παπάρια "μάντολες", ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ 3000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ.
ΔΩΣΤΕ ΡΕ ΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.
ΔΩΣΤΕ ΡΕ ΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.


Αν και δεν γνωρίζω τον συγγραφέα του άρθρου αν και δεν είμαι μέλος των mad boys στην Κύπρο, το κείμενο του φίλου με εκφράζει και μένα.
Είμαστε Παναθηναϊκοί κύριοι. Και οι Παναθηναϊκοί δεν ξενερώνουμε ποτέ. Για μας που βρισκόμαστε 1000 χιλιόμετρα μακριά από την αγάπη μας η χθεσινή μέρα ήταν πολύ σπουδαία.
Η διαδικασία ξεκίνησε μέρες πριν. Με την ετοιμασία του πανό που αναρτήθηκε κατά την είσοδο της ομάδας καθώς επίσης και με την υποδοχή της ομάδας στο αεροδρόμιο.
Στην συνέχεια η διαδικασία να φθάσουμε με το πούλμαν της ομάδας στην Λευκωσία καθώς και οι πανηγυρισμοί όταν φτάσαμε στο οίκημα των mad boys και ενωθήκαμε με τους αδερφούς από Λευκωσία, Παραλίμνι και τα μέλη του φορέα που κατέφτασαν από την Αθήνα ήταν κάτι το συγκλονιστικό.
Στο γήπεδο ο κόσμος έκανε το καθήκον του όπως πάντα. Δημιούργησε μια καλή εξέδρα και δεν σταμάτησε ποτέ να τραγουδά και ας δεν απόδοσε η ομάδα τα αναμενόμενα. Και στο τέλος χειροκροτήσαμε και την Ανόρθωση που νίκησε γρήγορα.

Κλείνοντας θέλω να υπενθυμίσω σε όλους ένα στίχο από ένα σύνθημα της ομάδας μας. "Στις χαρές και στις λύπες μαζί, μοναχά ΠΑΟ εσύ..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: